Drept fiscal

DREPT FISCAL

Din anul 2008, echipa noastră s-a specializat inclusiv în domeniul dreptului fiscal, acordând asistență și reprezentare în îndeplinirea procedurilor legale de contestare a proceselor verbale de control și a deciziilor de impunere și a oricăror acte emise de autoritățile publice din domeniul fiscal. În prezent, serviciile noastre acoperă o gamă largă de servicii juridice în domeniul dreptului fiscal.

• Consultanță fiscală generală, reprezentând redactarea de rapoarte, opinii legale, puncte de vedere privind aplicarea normelor de drept material fiscal ce reglementează impozitarea societăților comerciale
  • Taxa pe valoarea adaugată
  • Accize
  • Impozitul pe venitul nerezidenților